Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τι είπε από τη φυλακή ο 19χρονος για τη δολοφονία της Τοπαλούδη (VIDEO)

Έλυσε τη σιωπή του ο 19χρονος Αλβανός, που βρίσκεται στις φυλακές Γρεβενών

Κατηγορείται μαζί με έναν 21χρονο Ροδίτη ότι σκότωσαν την Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο και την πέταξαν σε γκρεμό. Είναι ο 19χρονος Αλβανός, που βρίσκεται στις φυλακές Γρεβενών και λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή του.

Ο 19χρονος που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση, μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Στην ολιγόλεπτη συνομιλία μαζί του ήταν απότομος και έδειχνε να γνωρίζει πολύ καλά ότι ο Έλληνας συγκατηγορούμενός του, τα «ρίχνει» όλα πάνω του.

Στην ερώτηση πώς αντιδρά που ο Ροδίτης δηλώνει αθώος και τον «δείχνει» ως τον μοναδικό ένοχο, ο 19χρονος απαντά: «Δε με νοιάζει τι βγαίνει και λέει ο Έλληνας. Εγώ έχω δικηγόρο».

Ποιος ήταν εκείνος που τη χτύπησε με το σίδερο; Ποιος την έριξε στον γκρεμό ενώ ήταν ζωντανή; «Η αλήθεια είναι για εμάς ξεκάθαρη. Και οι δύο έκαναν αυτά που έκαναν. Αν θέλουν, ας αποδείξουν ποιος από τους δύο τη χτύπησε, ποιος από τους δύο έβαλε το μαχαίρι, ποιος από τους δύο την πέταξε στη θάλασσα» απαντά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Γιάννης Τοπαλούδης, εκφράζοντας την άποψη ότι ένα άτομο δεν μπορούσε να το κάνει μόνο του.

Έλληνας και Αλβανός μέσα στις φυλακές δεν έχουν την παραμικρή επαφή. Η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που έχει διαταχθεί από την ανακρίτρια Ρόδου έχει ολοκληρωθεί και κρύβει εκπλήξεις και για τους δυο κατηγορούμενους.

Ο βιασμός και η άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη έφερε στο φως μια τραγική πραγματικότητα. Στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι γίνονται 11 βιασμοί την ημέρα αλλά ελάχιστοι καταγγέλλονται. Το 95% των βιαστών δρα αυτόνομα ενώ το 53% είναι νεαρά άτομα. Οι περισσότεροι βιασμοί γίνονται στα αστικά κέντρα.

Η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου, συνθέτει το “παζλ” και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας που διενεργείται και την υποβολή του συνόλου του υλικού που έχει αιτηθεί σε υπηρεσίες να διατάξει την αναπαράσταση του εγκλήματος, προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν οι ισχυρισμοί των κατηγορούμενων συμφωνούν με τα ευρήματα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι έρευνες της τακτικής Ανακρίτριας βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο πριν την περαίωση της συγκεκριμένης δικογραφίας και την υποβολή της στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου και ακολούθως στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου για την έκδοση βουλεύματος.

Πηγή: Star.gr

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Θεραπευτικές ενδείξεις για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου με κάνναβη
Επιστημονική εκδήλωση για τη φαρμακευτική κάνναβη θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου
Θεσσαλονίκη: Θεραπευτικές ενδείξεις για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου με κάνναβη