Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Διακινητές μετέφεραν 9 αλλοδαπούς με 2 ΙΧ (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθησαν 3 διακινητές από την αστυνομία στους νομούς Ροδόπης και Καβάλας

Συνελήφθησαν την Κυριακή, 14 Απριλίου, και τη Δευτέρα, 15 Απριλίου, στους νομούς Ροδόπης και Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Καβάλας, τρεις (3) διακινητές, εκ των οποίων ένας 28χρονος ημεδαπός και δύο αλλοδαποί, ηλικίας 24 και 20 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της ώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, χθες το πρωί, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, συνέλαβαν τον 24χρονο, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, συνέλαβαν τους άλλους δύο διακινητές, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης και το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

 

ΣΥΡΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΡΕΤΕ ΔΕΞΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ