Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δεσμεύτηκε 1,5 τόνος πορτοκάλια από επιχείρηση στου Ρέντη

Από ελεγκτές τροφίμων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά

Στη δέσμευση 1.505 κιλών πορτοκαλιών αγνώστου προελεύσεως, προχώρησαν οι ελεγκτές τροφίμων της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Πειραιά, στο πλαίσιο των στοχευμένων που πραγματοποιούν στην αγορά.

Ειδικότερα, κατά τον ποιοτικό έλεγχο σε επιχείρηση εμπορίου αγροτικών προϊόντων στην περιοχή του Ρέντη, οι ελεγκτές εντόπισαν και δέσμευσαν ως μη κανονικά 92 πλαστικές κλούβες με πορτοκάλια βάρους 1.505 κιλών, επειδή το συγκεκριμένο προϊόν δεν πληρούσε τις απαιτήσεις των διατάξεων της κοινοτικής και εθνικής νομοθεσίας ως προς την επισήμανση.

Επισημαίνεται ότι η σήμανση αποτελεί την ταυτότητα των προϊόντων, διασφαλίζει την ιχνηλασιμότητά τους και αποτρέπει τις ελληνοποιήσεις.

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι τελευταίες ώρες του Ντιόγκο Ζότα – Για ποιο λόγο δεν πήρε το αεροπλάνο (VIDEO)
Ο γιατρός του διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που ήθελαν τους αδερφούς να διασκεδάζουν πριν το δυστύχημα - «Ταξίδεψε νύχτα για να αποφύγει τη ζέστη»
Οι τελευταίες ώρες του Ντιόγκο Ζότα – Για ποιο λόγο δεν πήρε το αεροπλάνο (VIDEO)