Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ειδικό φορτηγό έφερνε 59 μετανάστες στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Σύλληψη του 61χρονου οδηγού για παράνομη μεταφορά

Η μεθοδική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης οδήγησε στη σύλληψη 61χρονου αλλοδαπού που ενέχεται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς πενήντα εννέα (59) αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (19-04-2019), στην Εγνατία Οδό – ύψος κόμβου Σοχού, αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας με τη συνδρομή αστυνομιών του Τμήματος Τροχαίας Λητής ακινητοποίησαν φορτηγό που οδηγούσε ο συλληφθείς, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας για τις οποίες είχε δηλωθεί κλοπή στη Βουλγαρία.

Έπειτα από έλεγχο που ακολούθησε, εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (κρύπτη) του εν λόγω οχήματος πενήντα εννέα (59) παράτυποι μετανάστες διαφόρων υπηκοοτήτων που στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι αλλοδαποί εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια από σημείο του Νομού Έβρου, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό για την παράνομη μεταφορά τους στη Θεσσαλονίκη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. 

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery. 

ΣΥΡΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΡΕΤΕ ΔΕΞΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Βέλγοι φοιτητές θα σχεδιάσουν το τουριστικό προϊόν της πόλης
Το project είναι σχεδιασμένο για φοιτητές του 2ου έτους στη Διοίκηση Τουρισμού και Αναψυχής και στοχεύει στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της...
Θεσσαλονίκη: Βέλγοι φοιτητές θα σχεδιάσουν το τουριστικό προϊόν της πόλης