Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Λυκουρέζος: «Δε με αφορά το θέμα της μαφίας των φυλακών»

Επιμένει στη μήνυση που κατέθεσε κατά της Κατερίνας Παπακώστα

«Ανακουφισμένος» δήλωσε ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος αφέθηκε αργά χθες ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του στον εφέτη ειδικό ανακριτή, που ερευνά την υπόθεση της «μαφίας των φυλακών».

Σε δηλώσεις που έκανε σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου, στον Σκάι, και απαντώντας σε ερώτηση αν πίσω από τη δίωξή του βλέπει πολιτικό δάκτυλο, ο κ. Λυκουρέζος είπε: «Δεν θέλω να επεκταθώ, δεν είναι ακόμα ώριμα τα πράγματα, θα είδατε ότι κατέθεσα μήνυση κατά της κυρίας Παπακώστα». Στη συνέχεια και αφού ερωτήθηκε ξανά για το εάν κάποιοι ήθελαν να δώσουν πολιτικά χαρακτηριστικά στην υπόθεση, είπε πως «είδαμε φωτογραφίες με βουλευτές της ΝΔ κλπ. Αδιαμφισβήτητα κάποιοι προσπάθησαν να προσδώσουν και τέτοια χαρακτηριστικά», απάντησε ο κ. Λυκουρέζος.

Ο κ. Λυκουρέζος αναφέρθηκε και στην αγωγή που κατέθεσε εναντίον της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κ. Παπακώστα, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο «παραβίασε με τρόπο βάναυσο τον νόμο». Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την αναδίπλωση της υφυπουργού, τόνισε: «Θα επιμείνω, η αναδίπλωσή της ήταν ατυχέστατη και ουσιαστικά το αρχικό κείμενο παραμένει».

Τέλος, τόνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν τον αφορά το θέμα της μαφίας των φυλακών και επεσήμανε πως έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη.

Πηγή: iefimerida.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ