Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έληξε, μετά από 16 ώρες, η ομηρία στη Νέα Σμύρνη

Άντρας που φέρεται να έχει ψυχολογικά προβλήματα κρατούσε όμηρο τον πατέρα του σε διαμέρισμα

Έληξε πριν από λίγη ώρα και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 08:00 η ομηρία που βρισκόταν σε εξέλιξη από το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, 24 Απριλίου, στη Νέα Σμύρνη, όπου ένας άνδρας με ψυχολογικά προβλήματα κρατούσε όμηρο τον πατέρα του.

Όλη νύχτα ο δράστης που πάσχει από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είναι χρήστης ουσιών απειλούσε με ένα μαχαίρι και έβριζε τον πατέρα του. Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί όλη νύχτα προσπαθούσαν να ακούν και να παρακολουθούν τις κινήσεις του δράστη ώστε να βρουν την κατάλληλη ευκαιρία να εισέλθουν στο διαμέρισμα, αφού οι προσπάθειες του ειδικού διαπραγματευτή δεν έβρισκαν πρόσφορο έδαφος συνεννόησης με τον δράστη.

Μόλις τελικά η ευκαιρία αυτή δόθηκε και ύστερα από πολλές ώρες, οι κομάντο των ΕΚΑΜ πραγματοποίησαν επιχείρηση και εισήλθαν αστραπιαία στο διαμέρισμα. Την στιγμή που ακινητοποιούσαν τον δράστη, εκείνος πρόλαβε να κάνει μία απότομη κίνηση με το μαχαίρι και να τραυματίσει ελαφρά τον πατέρα του στο μπράτσο όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον δεσμεύσουν.

Ο πατέρας του μεταφέρεται με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο για την παροχή των Πρώτων Βοηθειών ενώ ο 35χρονος θα οδηγηθεί σε ψυχιατρικό νοσηλευτικό ίδρυμα για εγκλεισμό.

Όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα και ύστερα από έντονο τσακωμό που είχε ο 35χρονος με τους γονείς του και κάποια στιγμή άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να τους απειλεί. Πριν κλείσει και κλειδώσει την πόρτα, πρόλαβε να διαφύγει η μητέρα του, όχι όμως και ο πατέρας του, τον οποίο κράτησε όμηρο ο δράστης και από εκείνη την στιγμή και μετά, διαρκώς τον απειλούσε και τον έβριζε.

Ο 35χρονος είχε νοσηλευτεί πέρυσι σε ψυχιατρικό νοσηλευτικό ίδρυμα ενώ το τελευταίο διάστημα μάλλον είχε πάψει να λαμβάνει την φαρμακευτική του αγωγή και είχε έντονα και βίαια ξεσπάσματα. Ευτυχώς όμως η περιπέτεια του ηλικιωμένου πατέρα του έληξε με αίσιο τρόπο και μόνο με τον ελαφρύ τραυματισμό του.

Πηγή: news247.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι