Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΠΚΜ: Έργα €245.000 στο οδικό δίκτυο της Πέλλας

Για τη διαγράμμιση και την αντικατάσταση στοιχείων ασφαλείας

Ξεκινά η υλοποίηση του έργου «Διαγράμμιση και αντικατάσταση στοιχείων ασφαλείας εθνικού και επαρχιακού δικτύου Π.Ε. Πέλλας 2018».

«Βάζουμε σε τροχιά υλοποίησης ακόμη ένα σημαντικό έργο, μια παρέμβαση που θα γίνει σε σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου αρμοδιότητας μας για τη βελτίωση της υφιστάμενης κατάστασης. Έχουμε άμεση συνεργασία με την αρμόδια υπηρεσία, ιεραρχώντας ανάγκες και δρομολογώντας λύσεις για την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής βατότητας στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας» δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας στο πλαίσιο υπογραφής της σύμβασης.

Οι εργασίες που θα γίνουν αφορούν στην τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας με αντικατάσταση παλαιών όπου απαιτείται, όπως, επίσης, στη διαγράμμιση οδοστρώματος σε σημεία και οδικά τμήματα αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας.

 


 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους