Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βρέθηκε ο δράστης που τραυμάτισε 8χρονη στη Θήβα - «Μάχη» για τη ζωή της

Παράνομα κατείχε το όπλο ο 55χρονος δράστης

Συνελήφθη αργά χθες το βράδυ ένας 55χρονος για τον σοβαρό τραυματισμό της 8χρονης Αλεξίας ανήμερα το Πάσχα στις Θεσπιές Βοιωτίας.

Πρόκειται για ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων, με καταγωγή από το χωριό Λεοντάρι, όπου είχε βρεθεί για τις γιορτές του Πάσχα.

Όπως έγινε γνωστό το όπλο με το οποίο πυροβόλησε βρέθηκε σε σπίτι στην Αθήνα, ενώ σημειώνεται πως ο 55χρονος το κατείχε παράνομα και κατασχέθηκε από την Αστυνομία.

Το πιστόλι μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να διαπιστωθεί αν πράγματι η μοιραία σφαίρα έφυγε από αυτό. 

Εν τω μεταξύ, η μικρή Αλεξία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς της εντατικής μονάδας θεραπείας, η κατάστασή της παραμένει σταθερή, αλλά κρίσιμη, ενώ νοσηλεύεται διασωληνομένη σε καταστολή και η αναπνοή της υποστηρίζεται μηχανικά.

«Στο χωριό γινόταν πόλεμος την Κυριακή του Πάσχα, δεν σταμάτησαν ούτε όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο», είπαν οι γονείς της 8χρονης στον Alpha.

Κάτοικοι του χωριού ισχυρίζονται ότι λίγα λεπτά μετά τον τραυματισμό του άτυχου κοριτσιού, σφαίρα χτύπησε μια αποθήκη στο χωριό, ενώ δηλώνουν έντρομοι, καθώς εάν συνεχιστεί αυτό το έθιμο φοβούνται πως θα υπάρξουν περισσότεροι τραυματίες.

Πηγή: newpost

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν και πάλι τα έργα του FlyOver στον Περιφερειακό (ΦΩΤΟ)
Το «πράσινο φως» για την επανεκκίνηση αναμένει η ανάδοχος κατασκευαστική μετά και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας
Θεσσαλονίκη: Ξεκινούν και πάλι τα έργα του FlyOver στον Περιφερειακό (ΦΩΤΟ)