Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκ στη Λαμία: 74χρονος βίαζε επί δύο χρόνια 23χρονη με ειδικές ανάγκες

Την υπόθεση αποκάλυψε η γιαγιά του κοριτσιού που έχει και την επιμέλεια της

Αντιμέτωπη με ακόμη μια φρικιαστική υπόθεση βιασμού ανυπεράσπιστης κοπέλας με ειδικές ανάγκες από αδίστακτο ηλικιωμένο με αρρωστημένες ορμές, και μάλιστα επί δυο ολόκληρα χρόνια, βρίσκεται η κοινωνία ενός χωριού της ανατολικής Φθιώτιδας, μετά την σύλληψη ενός 74χρονου.

Ο ηλικιωμένος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Στυλίδας το μεσημέρι της Τρίτης, βάσει εντάλματος που εξέδωσε σε βάρος του ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Λαμίας. Είχε προηγηθεί η καταγγελία της γιαγιάς και του θείου δυο νέων γυναικών ΑμεΑ ηλικίας 23 και 25 χρόνων, που την επιμέλεια τους έχει η ηλικιωμένη γυναίκα. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν, ο 74χρονος γείτονάς τους εκμεταλλευόταν συστηματικά την αδυναμία της 23χρονης και την βίαζε από το καλοκαίρι του 2017. 

Ο ηλικιωμένος ισχυρίστηκε ότι παρεξηγήθηκε η φιλική συμπεριφορά του προς την ανυπεράσπιστη συγχωριανή του. Ωστόσο, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας που του άσκησε δίωξη για βιασμό και ασέλγεια κατ' εξακολούθηση και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή, από τον οποίο σύμφωνα με το Lamiareport.gr πήρε προθεσμία ως την Πέμπτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Θεραπευτικές ενδείξεις για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου με κάνναβη
Επιστημονική εκδήλωση για τη φαρμακευτική κάνναβη θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου
Θεσσαλονίκη: Θεραπευτικές ενδείξεις για την αντιμετώπιση χρόνιου πόνου με κάνναβη