Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τι δηλώνει ο Θεσσαλονικιός με τη μπλούζα «Μακεδόνες Μαχητές» (VIDEO)

Ξυλοδαρμός στα Εξάρχεια και ανάρτηση αντιεξουσιαστών

Κατάγματα στα πλευρά και σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τον αυχένα υπέστη ένας άνδρας, από άγριο ξυλοδαρμό που, όπως καταγγέλλει, δέχθηκε από ομάδα αγνώστων στην πλατεία Εξαρχείων, όπου είχε πάει για καφέ μαζί με την σύζυγο και τον γιο του, επειδή φορούσε μία μπλούζα με σύμβολα για τη Μακεδονία.

Όπως ανέφερε ο 45χρονος από τη Θεσσαλονίκη, μαζί με τη γυναίκα του και τον γιο του, που είναι φοιτητής, πήγαν στα Εξάρχεια για να διασκεδάσουν σε ταβέρνα της περιοχής, και δέχθηκαν την επίθεση όταν έφευγαν.

«Φοβήθηκα πάρα πολύ όταν είδα το μαχαίρι, και συγκεκριμένα αυτός που έβγαλε το μαχαίρι φορούσε ένα γιλέκο της αστυνομίας χωρίς διακριτικά και είχε στη δεξιά του μεριά ένα ραμμένο σήμα που είχε μια κορώνα βασιλική», ανέφερε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ασχολείται με την πολιτική.

https://www.youtube.com/watch?v=pZRlYhVLqag

Από την άλλη πλευρά σε ανάρτηση σε γνωστό ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρεται πως τα θύμα είναι μέλος γνωστού ακροδεξιού συλλόγου μοτοσυκλετιστών με την επωνυμία Macedonian Warriors.

Στη σχετική ανάρτηση αναφέρεται αναλυτικά:

«Γνωρίζοντας ότι τα συγκεκριμένα άτομα ανήκαν στον ακροδεξιό σύλλογο μοτοσυκλετιστών Macedonian Warriors που έχει παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα, σύντροφοι έσπευσαν στο σημείο στο οποίο δειπνούσαν τα 3 ακροδεξιά απόβλητα, αποδεικνύοντας ότι τα αντανακλαστικά είναι ζωτικής σημασίας όταν πρόκειται για φασιστοειδή που κυκλοφορούν ελεύθερα. Το θέμα αντιμετωπίστηκε άμεσα αφού ο ένας εκ των 3 πήρε τα πόδια του στην πλάτη μαζί με τη γυναίκα η οποία εξαφανίστηκε και δεν πειράχτηκε, ενώ ο τρίτος έπεσε κάτω.Οι σύντροφοι έδειξαν στους φασίστες ότι δεν πρέπει και δεν μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι. ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανάκληση για επικίνδυνο προϊόν από ράφια καταστημάτων – Μπορεί να εκραγεί (ΦΩΤΟ)
Ανάκληση για επικίνδυνο power bank καθώς υπάρχει ενδεχόμενο ανάφλεξής του – Τι πρέπει να ξέρουν οι καταναλωτές
Ανάκληση για επικίνδυνο προϊόν από ράφια καταστημάτων – Μπορεί να εκραγεί (ΦΩΤΟ)
Θεσσαλονίκη: Δρομολογείται το νέο Ογκολογικό – Παραχωρήθηκαν 150 στρέμματα
Υπεγράφη η σύμβαση για την παραχώρηση της έκτασης του πρώην στρατοπέδου «Καρατάσιου Α΄», για την κατασκευή του νέου νοσοκομείου
Θεσσαλονίκη: Δρομολογείται το νέο Ογκολογικό – Παραχωρήθηκαν 150 στρέμματα