Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φρίκη στην Καλαμάτα: 43χρονος κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του

Επί χρόνια βίαζε την ανήλικη κόρη του ο 43χρονος

Επί τρία χρόνια βίαζε και ασελγούσε στο κορμί της ανήλικης κόρης του ένας 43χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη στην Καλαμάτα τις προηγούμενες ημέρες, μετά από καταγγελία της ίδιας της κοπέλας και της μητέρας της.

Σύμφωνα με τα όσα πλέον έχει αποκαλύψει η 16χρονη κοπέλα, ο εφιάλτης της από τον ίδιο της τον πατέρα, ξεκίνησε όταν ήταν 13 ετών.

Μονίμως ο 43χρονος βιολογικός της πατέρας ασελγούσε και βίαζε το κορμί και την ψυχή της, διασφαλίζοντας ότι το κορίτσι δε θα μιλήσει απειλώντας την ότι θα κάνει κακό στην ίδια και στην υπόλοιπη οικογένεια.

Τις ημέρες του Πάσχα όμως, η 16χρονη δεν άντεξε άλλο και αποκάλυψε την τραγωδία που ζει και μαζί με τη μητέρα της κατήγγειλαν το περιστατικό στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα όσα έχει καταγγείλει το ανήλικο κορίτσι έχουν πιστοποιηθεί και ιατρικά, ενώ υπάρχει καταγγελία, ότι ο 43χρονος στα μέσα Απριλίου, αποπειράθηκε να ασελγήσει και πάνω σε ανήλικη φίλη της κόρης του.

Πηγή: tharrosnews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους