Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνελήφθη ο 52χρονος που σκότωσε με μαχαίρι την αδερφή του

αστυνομια

Προέβαλε αντίσταση και φώναζε μόλις τον ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί

Στο διαμέρισμα που διέμενε στην οδό Ευριπίδου, στην Καλλιθέα, συνελήφθη ο 52χρονος που φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την 53χρονη αδερφή του, την περασμένη Πέμπτη, στο Παλαιό Φάληρο.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που παρακολουθούσαν διακριτικά όλες αυτές τις ημέρες την πολυκατοικία όπου διέμενε ο 52χρονος, τον εντόπισαν το απόγευμα και τον συνέλαβαν.

Όπως τόνισαν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, ο φερόμενος ως δράστης προέβαλε αντίσταση μόλις τον ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί, ενώ φώναζε. Οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών όπου ανακρίνεται.

Σημειώνεται, ότι ο δράστης, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, είχε το τελευταίο διάστημα συνεχείς καβγάδες με την αδερφή του, η οποία είχε νοικιάσει διαμέρισμα στην οδό Τρίτωνος, όπου διαπράχθηκε η ανθρωποκτονία.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξαπατούσαν πολίτες τηλεφωνικά παριστάνοντας το λογιστή ή τον υποψήφιο αγοραστή
Εξιχνιάστηκαν 16 απάτες, τρεις εκ των οποίων στη Θεσσαλονίκη - Δικογραφία για 9 άτομα - Συνολικά κατάφεραν να αποσπάσουν από τους παθόντες άνω των...
Εξαπατούσαν πολίτες τηλεφωνικά παριστάνοντας το λογιστή ή τον υποψήφιο αγοραστή
Κακοκαιρία: Σε Σκόπελο και Καρδίτσα καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Τα φαινόμενα αναμένεται να περιοριστούν σταδιακά στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και να εξασθενήσουν
Κακοκαιρία: Σε Σκόπελο και Καρδίτσα καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής