Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δύο διακινητές πιάστηκαν να μεταφέρουν 7 αλλοδαπούς (ΦΩΤΟ)

αστυνομια

Συνελήφθησαν από την αστυνομία σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης

Συνελήφθησαν βραδινές ώρες της 4/5-5-2019, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο (2) διακινητές, ένας 58χρονος ημεδαπός και ένας 51χρονος αλλοδαπός, οι οποίοι από κοινού με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας συνολικά επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην επαρχιακή οδό Νέας Σάντας – Αρριανών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο διακινητές να οδηγούν δύο (2) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και να μεταφέρουν συνολικά επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες, ενώ στο ένα από τα οχήματα επέβαινε ως συνοδηγός ένας ακόμη δράστης, ο οποίος διέφυγε πεζός και αναζητείται.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 51χρονου περιλαμβάνει επίσης παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθόσον όπως διαπιστώθηκε οδηγούσε ένα από τα παραπάνω οχήματα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης .

Συνολικά κατασχέθηκαν 2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

 

ΣΥΡΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΡΕΤΕ ΔΕΞΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους