Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

e-Pontos: Το site που ενώνει τους Ποντίους όλου του κόσμου (VIDEO)

100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων - Αφιέρωμα του ΟPEN TV στο e-Pontos

Εκατό χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την έναρξη της δεύτερης και πιο αιματηρής φάσης της Γενοκτονίας που υπέστη ο Ποντιακός Ελληνισμός.

Έτσι, λίγες μέρες πριν την 19η Μαΐου, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN TV, πραγματοποιώντας καθημερινά αφιερώματα, πραγματοποίησε ένα αφιέρωμα στην μοναδική ιστοσελίδα με θέματα που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό σε όλο τον κόσμο, το www.e-Pontos.gr.

Ο Θεόφιλος Κωτσίδης, ιδιοκτήτης του e-Pontos, μίλησε στην «Ώρα Ελλάδος 7:00» για το πώς ξεκίνησε η ιδέα για την σελίδα που προβάλει όλα τα νέα και τα θέματα που απασχολούν τον Ποντιακό Ελληνισμό.

Αναφερόμενος στα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, είπε πως το θέμα της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ποντίων είναι Εθνικό και αφορά όλους τους Έλληνες.

Δείτε το σχετικό αφιέρωμα:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Eurovision: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας υπό το φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων
Οι επισκέπτες θα περνούν από σαρωτές και ελέγχους ασφαλείας, όπως στα αεροδρόμια, κατά την είσοδό τους στους χώρους του διαγωνισμού όπου...
Eurovision: Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας υπό το φόβο τρομοκρατικών επιθέσεων
Μπακογιάννης για επέτειο Marfin: Ό,τι ημέρα και να είναι, όπου και να είμαστε, δεν ξεχνάμε
«Για την Παρασκευή, τον Επαμεινώνδα, την Αγγελική και το αγέννητο παιδί της, το Πάσχα δεν ήρθε ποτέ» έγραψε σε ανάρτησή του ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων
Μπακογιάννης για επέτειο Marfin: Ό,τι ημέρα και να είναι, όπου και να είμαστε, δεν ξεχνάμε