Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκ στη Λαμία: Πατέρας εξέδιδε την κόρη του με νοητική στέρηση

Συνελήφθη ο πατέρας και δύο «πελάτες»

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας μετά από υπόθεση που ήρθε στο φως και αφορά την επί χρόνια εκμετάλλευση μιας κοπέλας με ειδικές ανάγκες που είναι πλέον 18 ετών.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο πατέρας της κοπέλας την εξέδιδε από τα 13 της χρόνια σε «πελάτες» οι οποίοι πλήρωναν για να ασελγούν σε βάρος της.

Η Εισαγγελία άμεσα διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση και οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας με τη συνδρομή παιδοψυχολόγων κατάφεραν να πάρουν καταθέσεις από το κορίτσι ΑμεΑ, τα αδέλφια του και το υπόλοιπο συγγενικό περιβάλλον.

Τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί, έφεραν ως αποτέλεσμα την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης για τρία άτομα, καθώς εκτός του 53χρονου πατέρα, συνελήφθησαν και δύο «πελάτες» ηλικίας 60 και 59 ετών. Μάλιστα ο τελευταίος είναι και γείτονας της οικογένειας που εκμεταλλεύτηκε την οικονομική τους ανάγκη και φυσικά την ανύπαρκτη ηθική του πατέρα αλλά και τη νοητική στέρηση της μικρής.

Οι τρεις συλληφθέντες, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, οδηγήθηκαν σήμερα Παρασκευή ενώπιον της δικαιοσύνης και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν στον Ανακριτή Λαμίας τη Δευτέρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανοίγουν 500 θέσεις εργασίας σε ειδικότητες ψηφιακής τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη
Το Σάββατο η «Ημέρα Καριέρας» Ψηφιακής Οικονομίας της ΔΥΠΑ στη Θεσσαλονίκη - 40 επιχειρήσεις με 500 θέσεις εργασίας
Ανοίγουν 500 θέσεις εργασίας σε ειδικότητες ψηφιακής τεχνολογίας στη Θεσσαλονίκη