Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θανατηφόρο τροχαίο με βυτιοφόρο στην Αθήνα – Δύο νεκροί (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Αποκλεισμένη από την αστυνομία η περιοχή, καθώς υπάρχει διαρροή καυσίμων

Τραγωδία στο 27ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Κορωπίου – Μακροπούλου, όπου λίγο μετά τις 11:00 το πρωί σήμερα, Παρασκευή 16 Μαΐου, υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, ένα βυτιοφόρο γεμάτο καύσιμα συγκρούστηκε με ένα φορτηγό. Από το τροχαίο έχασαν τη ζωή τους δυο άνθρωποι, ενώ ο οδηγός του βυτιοφόρου τραυματίστηκε.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία, που έχει στήσει μπλόκο σε απόσταση 500 μέτρων από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο. Και αυτό γιατί από τη σύγκρουση υπάρχει διαρροή καυσίμων από το βυτιοφόρο. Μάλιστα, έχει ζητηθεί από τους κατοίκους να μη βγαίνουν από τα σπίτια τους μέχρι να ελεγχθεί η διαρροή.

Υπό αδιευκρίνιστες, ακόμη, συνθήκες, το γεμάτο καύσιμα βυτιοφόρο συγκρούστηκε με ένα φορτηγό που μετέφερε κρέατα. Από τη σφοδρότατη σύγκρουση εγκλωβίστηκαν οι οδηγοί και των δυο οχημάτων. Μετά από επέμβαση και επιχείρηση της πυροσβεστικής, απεγκλωβίστηκε πρώτος ο οδηγός του βυτιοφόρου, που μεταφέρθηκε τραυματίας στο Γενικό Κρατικό της Αθήνας.

Λίγη ώρα αργότερα, οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό και τον συνοδηγό του φορτηγού, που δυστυχώς ανασύρθηκαν από τα συντρίμμια νεκροί, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η καμπίνα του φορτηγού πολτοποιήθηκε!

Η πρώτη εκτίμηση, όπως είπε ο δήμαρχος Κορωπίου, Δημήτρης Κιούσης, είναι πως μάλλον το φορτηγό που μετέφερε τα κρέατα έχασε τον έλεγχο εξαιτίας μετατόπισης του φορτίου και έπεσε πάνω στο βυτιοφόρο.

Δείτε φωτογραφίες και video από το σημείο:

Πηγή: newsit.gr

 

 

 

ΣΥΡΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΡΕΤΕ ΔΕΞΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανδρουλάκης: Στις ευρωεκλογές πρέπει να αποδοκιμαστεί η πολιτική της ΝΔ (VIDEO)
Δριμεία κριτική του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση σχετικά με την ακρίβεια – Κατηγόρησε τον Μητσοτάκη για αλαζονεία
Ανδρουλάκης: Στις ευρωεκλογές πρέπει να αποδοκιμαστεί η πολιτική της ΝΔ (VIDEO)
Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει γκράφιτι για τα θύματα των Τεμπών – Στο 6ο ΓΕΛ Καλαμαριάς
Με πρωτοβουλία των μαθητών – Στη μνήμη της Κέλλυς Πορφυρίδου από την Καλαμαριά, και των υπολοίπων που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα
Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει γκράφιτι για τα θύματα των Τεμπών – Στο 6ο ΓΕΛ Καλαμαριάς