Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κλειστή και σήμερα, λόγω έργων, στην Πιερία η Αθηνών - Θεσσαλονίκης

Πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης – Πώς γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων

Συνεχίζονται και σήμερα, Πέμπτη 30 Μαΐου, οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (αυτοκινητόδρομος Π.Α.Θ.Ε.) στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης.

Συγκεκριμένα, από τις 08.00 το πρωί έχει θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον ανισόπεδο κόμβο Μακρυγιάλου (455 χιλιόμετρο) έως τον ανισόπεδο κόμβο Μεθώνης (459 χιλιόμετρο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη. Η διακοπή της κυκλοφορίας θα διαρκέσει μέχρι και τις 20.00 το βράδυ.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Κατερίνης. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον προγραμματισμό που υπήρχε, οι εργασίες συντήρησης που ξεκίνησαν από την Τρίτη, αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βίκυ Φλέσσα: «ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκης παραποιούν φράση μου για τα Τέμπη
Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του για παραποίηση των δηλώσεών της, τονίζοντας ότι πρόκειται για αντικείμενο «παραποίησης και ανήθικης...
Βίκυ Φλέσσα: «ΣΥΡΙΖΑ και Κασσελάκης παραποιούν φράση μου για τα Τέμπη