Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αδέσποτοι σκύλοι επιτέθηκαν σε συνοδό ασθενή στο Νοσοκομείο Κιλκίς (ΦΩΤΟ)

«Σχεδόν καθημερινά» τα αντίστοιχα περιστατικά, καταγγέλλει το Σωματείο Νοσοκομείου Κιλκίς

Για σχεδόν καθημερινά περιστατικά με επιθέσεις αδέσποτων σκυλιών εναντίον κόσμου ασθενών και προσωπικού στο νοσοκομείο του Κιλκίς, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Νοσοκομείου Κιλκίς, αναφέροντας ότι χθες, Πέμπτη 30 Μαΐου, σημειώθηκε ακόμη ένα ανάλογο περιστατικό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, δύο αδέσποτοι σκύλοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τη συνοδό ενός ασθενή στο νοσοκομείο. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Στους χώρους του Νοσοκομείου Κιλκίς, αγέλες αδέσποτων σκύλων επιτίθενται σχεδόν καθημερινά σε πολίτες, ασθενείς και στο προσωπικό.

Ειδικότερα το τελευταίο κρούσμα σημειώθηκε την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019 και ώρα 21:00 μ.μ. όταν δύο (2) εξαγριωμένοι αδέσποτοι σκύλοι επιτέθηκαν, έριξαν στο έδαφος και δάγκωσαν την συνοδό ασθενή στο πόδι.

Από το βιβλίο συμβάντων του Νοσοκομείου και από αναφορές παλαιότερα, προκύπτουν περιστατικά με επιθέσεις σκύλων εις βάρος του προσωπικού του νοσοκομείου (υπάρχει περιστατικό που τα σκυλιά δάγκωσαν γιατρό στο πόδι).

Τα σκυλιά εισέρχονται ανενόχλητα στους αφύλαχτους χώρους του Νοσοκομείου καθότι από την 08-05-2017, Θυρωρός - τηλεφωνητής υπάρχει μόνο τις εργάσιμες ημέρες και μόνο κατά το πρωινό ωράριο.

Η κατάσταση πλέον είναι εκτός ελέγχου και δυστυχώς κανένας αρμόδιος δεν ευαισθητοποιείται.

 

ΣΥΡΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΡΕΤΕ ΔΕΞΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρίνα Σάττι: Είναι σαν κατασκήνωση αυτές οι μέρες εδώ για τη Eurovision
H Μαρίνα Σάττι, ευδιάθετη και χαμογελαστή, περπάτησε στο Τιρκουάζ Χαλί (Turquoise Carpet) και συνομίλησε με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους
Μαρίνα Σάττι: Είναι σαν κατασκήνωση αυτές οι μέρες εδώ για τη Eurovision
Αντιπροσωπεία της Χαμάς την Τρίτη στο Κάιρο για διαπραγματεύσεις για εκεχειρία
Το Ισραήλ δεν συναινεί στον τερματισμό των στρατιωτικών επιχειρήσεων - Την Τρίτη θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με τη Χαμάς
Αντιπροσωπεία της Χαμάς την Τρίτη στο Κάιρο για διαπραγματεύσεις για εκεχειρία