Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Απέδρασαν 4 κρατούμενοι από τη Διεύθυνση Μεταγωγών

Πήραν τα όπλα των αστυνομικών - Συνελήφθη ο ένας εξ αυτών

Απόδραση σημειώθηκε σήμερα, Δευτέρα 3 Ιουνίου, τα ξημερώματα από τη Διεύθυνση Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, λίγο πριν από τις 04:00 τα ξημερώματα απέδρασαν τέσσερις Αλβανοί κρατούμενοι, ο ένας εκ των οποίων συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι τέσσερις κρατούμενοι δραπέτευσαν κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες, ενώ η αστυνομία εξαπέλυσε αμέσως ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που μεταδίδει το iefimerida.gr, ένας από τους κρατούμενους παρίστανε τον άρρωστο και οι αστυνομικοί πήγαν να ελέγξουν την κατάστασή του. Εκεί τους αιφνιδίασαν και με αυτοσχέδια μαχαίρια, τους ακινητοποίησαν και άρπαξαν τα όπλα τους και τα κινητά τους. Στη συνέχεια πήραν ένα περιπολικό και διέφυγαν, εγκαταλείποντας το όχημα λίγο πιο μακριά.

Ο ένας από τους δραπέτες συνελήφθη, στην περιοχή του Ρέντη, ενώ είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τη σύλληψη και των υπολοίπων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίδομα μητρότητας: Άνοιξε η πλατφόρμα για αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες
Θα λαμβάνουν μηνιαίως και για εννέα μήνες ποσό ίσο με τον εκάστοτε ισχύοντα κατώτατο μισθό, που, σήμερα, ανέρχεται στα 830 ευρώ
Επίδομα μητρότητας: Άνοιξε η πλατφόρμα για αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες