Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κούγιας: Ίσως ήταν ζωντανός ο Γραικός όταν τον έθαψε ο δολοφόνος (VIDEO)

Τι υποστήριξαν οι συνήγοροι των δύο πλευρών

Ο εντολέας μου ισχυρίζεται ότι εξαιτίας της συμπλοκής και του καβγά και των χτυπημάτων και της πτώσεως επήλθε ο θάνατος του Δημήτρη Γραικού. Ο ιατροδικαστής διαπιστώνει κατάγματα στη δεξιά κροταφική χώρα, στη μύτη και τον λοβό του αυτιού. Όπως διαπιστώνει και κατάγματα συμπιεστικά στο δεξιό ημιθωράκιο τα οποία μπορεί να προκλήθηκαν από οποιονδήποτε λόγο, είτε από γροθιά είτε από πτώση στο τσιμέντο. Αυτά τα ερευνά η ανακρίτρια" τόνισε ο συνήγορος υπεράσπισης του δράστη της δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού, Μπάμπης Αποστολίδης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 από τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Επίσης, διευκρίνισε ότι "το θέμα είναι να δοθεί ορθός νομικός χαρακτηρισμός της πράξης: αν πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, από αμέλεια, ατύχημα δηλαδή, ή για το αδίκημα 311, για βαριές σωματικές βλάβες σκοπούμενες ή μη, ω αποτέλεσμα των οποίων προήλθε ο θάνατος, ο οποίος όμως δεν εσκοπείτο".

Συγκλονιστικές ήταν νωρίτερα στο ίδιο δελτίο οι αποκαλύψεις από τον συνήγορο της χήρας και των παιδιών του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού, Αλέξη Κούγια, ο οποίος ανέφερε πως το θύμα ίσως ήταν ζωντανό όταν τον έθαψε ο δολοφόνος του.

https://www.youtube.com/watch?v=Fq4gU2WBAGk

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ