Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η ZeniΘ στηρίζει το Karditsa Street Food Festival 2019

Το ταξίδι της γεύσης συνεχίζεται – επόμενος «κορυφαίος σταθμός» η Καρδίτσα!

H ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, με μεμονωμένα και συνδυαστικά προϊόντα ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου για νοικοκυριά και επιχειρήσεις, στηρίζει με όλη της την ενέργεια το 1ο Karditsa Street Food Festival 2019, που φιλοξενείται στο «Μουσικό Άλσος» από 14 μέχρι και 16 Ιουνίου.

Για τρεις γευστικές ημέρες, η ΖeniΘ συμμετέχει ενεργά στο θεσμό και υποδέχεται το κοινό στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο, προσφέροντας κορυφαία ενέργεια και κορυφαία … “κεράσματα” για όσους «ΠΕΙΝΟΥΝ για δώρα». Οι επισκέπτες του booth της ZeniΘ θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα Food Trivia quiz και να λάβουν μέρος σε έναν μεγάλο διαγωνισμό. Οι τυχεροί νικητές θα κερδίσουν ένα ταξίδι (2 ατόμων) στο διάσημο ιταλικό Street Food Festival «Pizza Fest» στη Νάπολη, που διεξάγεται κατά το διάστημα 13-22 Σεπτεμβρίου 2019, ενώ κάποιοι τυχεροί θα κερδίσουν άμεσα δωρεάν κουπόνια για ένα combo γεύμα ή 1+1 γεύμα δώρο, κερασμένα από τη ZeniΘ!

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα προϊόντα φυσικού αερίου και ρεύματος που παρέχει η εταιρεία πανελλαδικά, καθώς και για τις πρόσθετες δωρεάν υπηρεσίες, ειδικά σχεδιασμένες για τις καθημερινές ανάγκες και επιθυμίες των πελατών της.

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ δήλωσε: «Στη ZeniΘ είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καλωσορίζουμε αυτή την τόσο μεγάλη γιορτή γεύσης εδώ στην Καρδίτσα, Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τις πόλεις από τις οποίες ξεκινήσαμε την 20χρόνη πορεία μας, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που μας έχουν δείξει οι εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες μας σε φυσικό αέριο και ηλεκτρικό ρεύμα».

Το 1ο Karditsa Street Food Festival 2019 αποτελεί τον τέταρτο σταθμό της εταιρείας στο ταξίδι γεύσης με τον δημοφιλή θεσμό Street Food Festival. Επόμενοι σταθμοί οι πόλεις της Λάρισας και του Βόλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ισχύς εν τη ενώσει για να απογειωθεί τουριστικά η Θεσσαλονίκη
Στις συνέργειες που θα βοηθήσουν στο να αναπτυχθεί περαιτέρω το κομμάτι του τουρισμού αναφέρθηκαν φορείς της πόλης, αλλά και του επιχειρείν σε...
Ισχύς εν τη ενώσει για να απογειωθεί τουριστικά η Θεσσαλονίκη