Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μυστήριο με το θάνατο 34χρονου τουρίστα στην Κρήτη

Εντοπίστηκε νεκρός σε ξενοδοχείο του Πλατανιά, όπου παραθέριζε

Μυστήριο με τον θάνατο 34χρονου τουρίστα στην Κρήτη. Ο λόγος για έναν 34χρονο Νορβηγό, ο οποίος είχε έρθει να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο ελληνικό νησί.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός άνδρας, άφησε την τελευταία του πνοή, στο ξενοδοχείο του Πλατανιά, όπου παραθέριζε και εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τους εργαζόμενους στο ξενοδοχείο, χθες το απόγευμα στις 6.

Όπως ήταν φυσικό, επικράτησε αναστάτωση, ενώ αμέσως το προσωπικό του ξενοδοχείο κάλεσε την αστυνομία καθώς και το ΕΚΑΒ. Ήταν όμως αργά, καθώς ο 34χρονος άνδρας από τη Νορβηγία ήταν ήδη νεκρός και απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου θα διενεργηθεί η νεκροψία - νεκροτομή, η οποία θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου.

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους