Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κατέρρευσε η μητέρα του Παύλου Φύσσα στη θέα του Ρουπακιά

Άγνωστο εάν τελικά θα αρχίσουν σήμερα οι απολογίες όπως είχε προγραμματιστεί

Με τον δολοφόνο του γιου της βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο η Μάγδα Φύσσα στη δικαστική αίθουσα, όπου με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης επί των μαρτυρικών καταθέσεων εκδικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ενώ είναι άγνωστο αν τελικώς θα ξεκινήσουν σήμερα οι απολογίες, όπως έχει προγραμματιστεί.

Η μητέρα του 34χρονου Παύλου Φύσσα, όταν οι αστυνομικοί πέρασαν από κοντά της τον δράστη της δολοφονίας του γιου της, Γιώργο Ρουπακιά, για να τον οδηγήσουν στο εδώλιο, κατέρρευσε κλαίγοντας.

Η γυναίκα φανερά ταραγμένη με τη βοήθεια κοντινών της προσώπων βγήκε για λίγο από την αίθουσα, αφού είπε στην πρόεδρο που την ρώτησε αν είναι εντάξει, ότι δεν χρειάζεται να διακόψει τη διαδικασία.

Ο Ρουπακιάς είναι σε κατ' οίκον περιορισμό εδώ και περίπου τρία χρόνια και έτσι οδηγήθηκε σήμερα στο δικαστήριο συνοδεία αστυνομικών.

Συνολικά 14 από τους 18 κατηγορούμενους για την υπόθεση Φύσσα προσήλθαν σήμερα στο εδώλιο Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ενώ απόντες, κατά την πάγια τακτική τους, είναι οι κατηγορούμενοι ως διευθυντικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης, πρώην και νυν βουλευτές του κόμματος.

Πηγή: naftemporiki.gr

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Έρευνα για το «μπάζωμα» - Προθεσμία 20 ημερών
Προθεσμία 20 ημερών ώστε να γίνει γνωστό, ποιο ή ποια πρόσωπα βρίσκονταν στον χώρο του δυστυχήματος από τις πρώτες ημέρες και μέχρι και την επίστρωση...
Τραγωδία στα Τέμπη: Έρευνα για το «μπάζωμα» - Προθεσμία 20 ημερών
Θεσσαλονίκη: Η πλατεία Ευόσμου «μεταμορφώνεται» σε ανοιχτό μπασκετικό πολυχώρο
Η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ 3×3 που απευθύνεται σε όλους και όλες, ανεβαίνει για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Η πλατεία Ευόσμου «μεταμορφώνεται» σε ανοιχτό μπασκετικό πολυχώρο