Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τζέφρι Πάιατ: Ιστορική η ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής

O πρέσβης των ΗΠΑ για την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής

Ιστορική χαρακτήρισε την αυριανή ημέρα ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής, Ελπιδοφόρου, για την ισχυρή σχέση των λαών της Ελλάδας και των ΗΠΑ, ο πρέσβης των ΗΠΑ στη χώρα μας, Τζέφρι Πάιατ.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter για τη συμμετοχή του υπουργού Εξωτερικών Γιώργου Κατρούγκαλου στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής, ο Τζέφρι Πάιατ έγραψε στην ανάρτησή του: Ιστορική ημέρα για την ισχυρή σχέση μεταξύ των λαών της Ελλάδας και της Αμερικής.

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη, όπου αύριο, Σάββατο 22 Ιουνίου, θα εκπροσωπήσει την ελληνική κυβέρνηση στην τελετή ενθρόνισης, η οποία θα λάβει χώρα στον Αρχιεπισκοπικό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους