Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πυρκαγιά στη Φυλή – Βρέθηκε νεκρός κοντά στην εστία της φωτιάς

Ρίψεις νερού και από ελικόπτερο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής κοντά στο ΧΥΤΑ Φυλής με τις φλόγες να καίνε χαμηλή βλάστηση. Στο σημείο πνέουν ισχυροί άνεμοι εμποδίζοντας τους πυροσβέστες να περιορίσουν άμεσα το μέτωπο. Να σημειωθεί πως δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική εντοπίστηκε ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του σε εργοστάσιο κοντά στην εστία της φωτιάς. Ο άνδρας ελληνικής υπηκοότητας ήταν ηλικίας 40-50 ετών, μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο σώμα του δεν έφερε εμφανή σημάδια εγκαυμάτων και πιθανολογείται ότι το μοιραίο επήλθε από ασφυξία.

Στην Φυλή επιχειρούν αυτή την ώρα οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και άλλοι 18 πυροσβέστες με εννέα οχήματα από Μηχανοκίνητο Τμήμα (Μ.Ε.Τ.Π.Ε.), καθώς και δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα, τρία υδροφόρα οχήματα και από αέρος δύο αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.

* Φωτογραφία αρχείου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους