Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγρια επεισόδια στο κέντρο του Ναυπλίου - Βγήκαν μαχαίρια (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Τραυματίες από τα άγρια επεισόδια μεταξύ ρομά στο κέντρο του Ναυπλίου

Πολύ σοβαρά επεισόδια με Ρομά που κατέληξαν να βάψουν την άσφαλτο με αίμα προκλήθηκαν σήμερα Τρίτη 16 Ιουλίου έξω από το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου.

Πανικός επικράτησε κατά την διάρκεια του διαμοιρασμού τροφίμων της επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ στο Ναύπλιο όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ήρθαν στα χέρια Ρομά που είχαν συγκεντρωθεί από το πρωί στο σημείο.

Ομάδα Ρομά ήρθαν στα χέρια και δεν άργησαν να βγουν τα μαχαίρια, τα καδρόνια και οι σιδερόβεργες και να υπάρξουν τραυματίες.

Στο σημείο επικράτησε πανικός με ξύλο, φθορές αυτοκινήτων και αλαλαγμούς από γυναικόπαιδα που έτρεχαν να προστατευθούν από το πεδίο της μάχης που μετατράπηκε η οδός 25ης Μαρτίου.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού είχε ζητηθεί προστασία από την αστυνομία η οποία ήρθε στο σημείο μετά τα επεισόδια.

Οι τραυματίες φορτώθηκαν κακήν κακώς σε ΙΧ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ναυπλίου, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών που διαφεύγουν την σύλληψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τα επεισόδια στο Εργατικό Κέντρο, ομάδα Ρομά κινήθηκε στην Επαρχιακή οδό Ναυπλίου Άργους όπου πυροβόλησαν αρκετές φορές πιθανόν για εκφοβισμό σε κατάστημα που διατηρεί Ρομά στο ύψος των Εργατικών Κατοικιών.

Δείτε φωτογραφίες από τις άγριες συμπλοκές στο κέντρο του Ναυπλίου στην Gallery παρακάτω.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

ΣΥΡΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΡΕΤΕ ΔΕΞΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί