Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έκλεισε η Εθνική Οδός έξω από τη Θεσσαλονίκη

Κλειστό για 6 ώρες θα μείνει τμήμα του δρόμου - Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στον ανισόπεδο κόμβο Κλειδιού, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, στον κλάδο εισόδου στην κατεύθυνση από Βέροια προς Αθήνα, ισχύει σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουλίου, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, καθώς, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εργασιών συντήρησης. Αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται:

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, θα ισχύσουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ανισόπεδο κόμβο Κλειδιού του αυτοκινητοδρόμου Αθηνών – Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών συντήρησης.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (17 Ιουλίου 2019) και τις ώρες 08.00 το πρωί έως 14.00 το μεσημέρι θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στον ανισόπεδο κόμβο Κλειδιού στον κλάδο εισόδου στην κατεύθυνση από Βέροια προς Αθήνα.

Τα οχήματα που θα κινούνται από Βέροια με κατεύθυνση προς Αθήνα θα πρέπει να ακολουθούν της εξής διαδρομή:

• από τον ανισόπεδο Κόμβο Νησελίου της Εγνατίας Οδού θα εισέρχονται στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών και μέσω του ανισόπεδου κόμβου Ν. Αγαθούπολης θα εισέρχονται στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους