Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Εγνατία Οδό – Είχε προορισμό τη Θεσσαλονίκη! (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Βλάβη σε μονοκινητήριο τύπου Cessna ανάγκασε τον πιλότο να κάνει αναγκαστική προσγείωση σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού - Τραυματίστηκαν ελαφρά οι επιβαίνοντες

Αναγκαστική προσγείωση έκανε το πρωί της Πέμπτης (18.07.2019) ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος στα Γρεβενά. Παρουσίασε πρόβλημα στον κινητήρα ενώ βρισκόταν εν πτήσει. Είχε απογειωθεί από την Κέρκυρα.

Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί της Πέμπτης (18.07.2019) στα Γρεβενά, όταν μονοκινητήριο αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση λόγω βλάβης στον κινητήρα του.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ενώ το αεροπλάνο πετούσε, ο πιλότος διαπίστωσε πρόβλημα στον κινητήρα και αποφάσισε να κάνει αναγκαστική προσγείωση σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού, στο 4ο χιλιόμετρο Κοζάνης Γρεβενών.

Το μονοκινητήριο αεροπλάνο είχε απογειωθεί από την Κέρκυρα και σε αυτό επέβαιναν τρία άτομα. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι τρεις επιβαίνοντες στο μονοκινητήριο τύπου Cessna, τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Δείτε VIDEO και φωτογραφίες από το σημείο:

https://www.facebook.com/vatolakkiotis/videos/2923443957697924/ https://www.facebook.com/vatolakkiotis/posts/2923483371027316

Πηγή: newsit.gr

 

ΣΥΡΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΡΕΤΕ ΔΕΞΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αγρίνιο: 15χρονη ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο την ανήλικη αδερφή της
Η 17χρονη αδερφή της σωριάστηκε λιπόθυμη – Συνελήφθη η μικρότερη αδερφή και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία
Αγρίνιο: 15χρονη ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο την ανήλικη αδερφή της