Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πνίγηκαν 4 λουόμενοι μέσα σε μόλις μία ημέρα

Σε Καλαμάτα, Κέρκυρα, Βόλο και Ρέθυμνο

Τέσσερις πνιγμοί λουομένων σημειώθηκαν μέσα σε μόλις μία ημέρα όπως ανακοινώθηκε από το Λιμενικό Σώμα.

Οι τέσσερις περιπτώσεις έλαβαν χώρα στην Καλαμάτα, στην Κέρκυρα, στο Βόλο και στο Ρέθυμνο. 

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Λιμενικού αναφέρεται:

  • Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή ανατολικής παραλίας Καλαμάτας , 75χρονη. Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσσηνίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας.
  • Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Γλυφάδα Κέρκυρας, 39χρονος αλλοδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν. Κέρκυρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από τη Λιμενική Αρχή Παλαιοκαστρίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.
  • Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΑΛΥΚΩΝ» Βόλου, 70χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.Ν. Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από τη Λιμενική Αρχή Βόλου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.
  • Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή «ΠΛΑΚΙΑ» δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου, 80χρονη. Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από τη Λιμενική Αρχή Ρεθύμνου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έρευνα: Ποια επαγγέλματα ευνοούν το μέλλον της... εγκεφαλικής μας υγείας
Έρευνα ρίχνει φως στον πιθανό προστατευτικό ρόλο των επαγγελμάτων που διεγείρουν το μυαλό έναντι του κινδύνου εμφάνισης άνοιας σε μετέπειτα στάδιο...
Έρευνα: Ποια επαγγέλματα ευνοούν το μέλλον της... εγκεφαλικής μας υγείας