Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ψάρεψαν παράνομα πάνω από 134 κιλά χταπόδια στην Αλεξανδρούπολη (ΦΩΤΟ)

Κατασχέθηκαν έπειτα από έλεγχο που έγινε από το λιμενικό

Στην κατάσχεση ποσότητας χταποδιών (πάνω από 134 κιλά) τα οποία είχαν αλιευθεί παράνομα, σε περίοδο που υπάρχει απαγόρευση ψαρέματος με συγκεκριμένο εργαλείο, προχώρησε, έπειτα από σχετικό έλεγχο που έγινε, το λιμενικό της Αλεξανδρούπολης. Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση του λιμενικού αναφέρεται:

Η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων κινήθηκε στο παράκτιο Ε/Π-Α/Κ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ» Ν. Λάγους 52, απογευματινές ώρες χθες, από τη Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από πλήρωμα περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στη θαλάσσια περιοχή 3ν.μ. νοτιοδυτικά του λιμένα Μάκρης Αλεξανδρούπολης, εντοπίστηκε το «ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ» να διενεργεί αλιεία με χρήση του αλιευτικού εργαλείου ιχθυοπαγίδες άκαμπτοι κυλινδροειδείς θάλαμοι (σωλήνες – δοχεία – κουτιά), σε χρονική περίοδο που υπάρχει απαγόρευση αλίευσης με τη χρήση του συγκεκριμένου εργαλείου σε όλη την επικράτεια.

Επί του σκάφους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εκατόν τριάντα τέσσερα κιλά και εννιακόσια γραμμάρια (134,9kg) κεφαλόποδα του είδους χταπόδια.

xtapodia_alexandroupoli.jpg

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη