Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νεκρές δύο αδερφές σε ξενοδοχείο στη Ρόδο - Πνίγηκαν στην πισίνα

Πιθανολογείται πως έπεσαν να κολυμπήσουν ενώ είχαν φάει

Δύο αδελφές από την Γαλλία, που βρίσκονταν στο νησί της Ρόδου για διακοπές μαζί με την τρίτη αδελφή τους, είναι τα θύματα της τραγωδίας που σημειώθηκε σε πισίνα ξενοδοχείου στην περιοχή του Ιαλυσού.

Οι δυο άτυχες νέες, ηλικίας 19 και 16 χρονών, βρέθηκαν νεκρές στη πισίνα του ξενοδοχείου στις 6 και 30 το απόγευμα της Τετάρτης, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Οι υπεύθυνοι της ξενοδοχειακής μονάδας και συγκεκριμένα ο διευθυντής και ο ναυαγοσώστης (ο οποίος δεν βρισκόταν εκεί αφού είχε λήξει το ωράριο του) πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα της Ρόδου, που θα αποφασίσει εάν ασκηθούν εναντίον τους κατηγορίες.

Αρχικά το ΕΚΑΒ που κλήθηκε παρέλαβε αρχικά μία κοπέλα που ήταν στην επιφάνεια της πισίνας και είχε ακόμα τις αισθήσεις της. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα. Η δεύτερη βρίσκονταν στον πάτο της πισίνας και δεν φαίνονταν. Οι διασώστες επέστρεψαν ξανά πίσω και την παρέλαβαν αλλά όλα είχαν πλέον τελειώσει. Οι πρώτες πληροφορίες που συγκέντρωσε η ΡΟΔΙΑΚΗ, παραπέμπουν στο ότι η μία κοπέλα προσπάθησε να σώσει την άλλη, αλλά δυστυχώς, βρήκαν και οι δύο τραγικό θάνατο.

Οι έρευνες από την πλευρά των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πηγές: rodiaki.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στις 26 Μαΐου η Νέα Παραλία γίνεται ροζ - Μεγάλη γιορτή για την πρόληψη
Έρχεται το 1ο “Pink Together”, η μεγαλύτερη ενημερωτική εκστρατεία στη Β. Ελλάδα για την Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού
Θεσσαλονίκη: Στις 26 Μαΐου η Νέα Παραλία γίνεται ροζ - Μεγάλη γιορτή για την πρόληψη