Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Λουκέτο από την ΑΑΔΕ σε γνωστό beach bar στην Πάρο για αποδείξεις

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων έκλεισε γνωστό beach bar στην Πάρο, μετά από επιτόπιο έλεγχο

Στο κλείσιμο για 48 ώρες του γνωστού beach bar restaurant, Aspro, στην Πάρο, προχώρησαν χθες το απόγευμα οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, οι οποίοι συνεχίζουν να οργώνουν τις Κυκλάδες και όλο το Αιγαίο.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο γνωστό κατάστημα, διαπίστωσαν ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις για 17 παραγγελίες και προχώρησαν άμεσα στην εφαρμογή του νόμου, ο οποίος προβλέπει το διήμερο λουκέτο.

Μάλιστα, οι δικηγόροι της επιχείρησης προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο Σύρου, ζητώντας αναστολή της απόφασης, χωρίς όμως να γίνει δεκτό το αίτημά τους.

Από το πρωί, επώνυμοι πελάτες, που είχαν κάνει κράτηση για ξαπλώστρες και ομπρέλα, πήγαν στο σημείο, καθώς δεν είχαν ενημερωθεί, και έφυγαν άπραγοι.

Παραβάσεις εντόπισαν «ράμπο» της ΑΑΔΕ και στη Νάξο καταλογίζοντας πρόστιμα σε 4 σκάφη, που μετέφεραν τουρίστες χωρίς κανένα νόμιμο φορολογικό παραστατικό, ενώ έβαλαν 48ωρο λουκέτο και σε γνωστό club του νησιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παπαστεργίου από Θεσσαλονίκη: Δεν ψηφιοποιούμε απλά, καταργούμε τη γραφειοκρατία
Τι είπε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, μιλώντας στο 3ο Συνέδριο Καινοτομίας και Νέων Τεχνολογιών Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Παπαστεργίου από Θεσσαλονίκη: Δεν ψηφιοποιούμε απλά, καταργούμε τη γραφειοκρατία