Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ακόμη δύο λουόμενοι έχασαν τη ζωή τους - Σε Χίο και Κόρινθο

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Θάνατοι λουόμενων στη Χίο και στην Κόρινθο

Ακόμη δύο θύματα προστέθηκαν στο φετινό μακρύ κατάλογο λουομένων πού έχασαν τη ζωή τους σε κάποια παραλία.

Συγκεκριμένα νεκροί ανασύρθηκαν δύο ηλικιωμένοι στη Χίο και στην Κορινθία.

Στην ανακοίνωση του Λιμενικού για τα δύο τραγικά περιστατικά αναφέρεται: 

  • Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή “ΜΕΓΑΣ ΛΙΜΙΩΝΑΣ” ν.  Χίου, 69χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου “ΣΚΥΛΙΤΣΕΙΟ”, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.
  • Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή “ΚΕΧΡΑΙΩΝ” Κορινθίας, 74χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου - Καλαμάτας. Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ίσθμιας του Λιμεναρχείου Κορίνθου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία έθεσε σήμερα συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
«Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι», είπε και προανήγγειλε παρεμβάσεις για το κόστος ζωής – «Πήραμε λάθος δρόμους τη δεκαετία του 1980»
Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
Νέο Κοινωνικό Οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη – Δωρεάν υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες
Από τους Γιατρούς του Κόσμου σε συνεργασία με το δήμο Θεσσαλονίκης και στήριξη από την Ελληνική Πρωτοβουλία Αυστραλίας
Νέο Κοινωνικό Οδοντιατρείο στη Θεσσαλονίκη – Δωρεάν υπηρεσίες σε ευάλωτες ομάδες