Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

EDUCATION AWARDS 2019: Ψήφισε τώρα τους 10 κορυφαίους της Εκπαίδευσης!

Online ψηφοφορία από την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019 που θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Η μεγάλη πρωτοβουλία του Mediterranean College που στόχο έχει να δημιουργήσει νέα πρότυπα στην Αριστεία, τις Διακρίσεις, την Πρωτοτυπία, και την Προσωπικότητα των νέων, μπαίνει στη δεύτερη και πιο σημαντική φάση της. Tην ψηφοφορία!

100 υποψήφιοι θα συναγωνιστούν σε 10 κατηγορίες Βραβείων μέσα από 75 ημέρες ψηφοφορίας, έχοντας 1 κοινό όραμα: Να αποτελέσουν τα 10 Νέα Πρότυπα στην Εκπαίδευση!

Η online ψηφοφορία ξεκίνησε από την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019 και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 23.59.

Η διαδικασία για την ανάδειξη των 10 μεγάλων νικητών είναι απλή και καθορίζεται από την Κοινωνική Δικτύωση του κάθε υποψήφιου, ο οποίος μέσω των καναλιών στα social media που διαθέτει, προωθεί με τον καλύτερο τρόπο την υποψηφιότητά του και λαμβάνει τις περισσότερες ψήφους στην κατηγορία του.

Τα αναλυτικά προφίλ των υποψηφίων έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα των Βραβείων Εκπαίδευσης www.education-awards.gr (Ενότητα «Ψήφισε»), για τις ακόλουθες κατηγορίες:

Οι νικητές της διοργάνωσης θα ανακοινωθούν στην τελετή απονομής των Βραβείων Εκπαίδευσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, στο Ξενοδοχείο Caravel.

media_education-awards.jpg

Εκτός από την τιμητική βράβευση, οι νικητές θα κερδίσουν μία πλήρη υποτροφία για μεταπτυχιακό πρόγραμμα στον τομέα σπουδών που θα διακριθούν από το Μediterranean College, καθώς επίσης και την ευκαιρία να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας σε κορυφαίες εταιρίες της ελληνικής αγοράς.

‬‬Μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες έχουν βραβεύσει του υποψήφιους των προηγούμενων διοργανώσεων Education Awards και έχουν προσφέρει ραντεβού εργασίας στους νικητές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ημερίδα με τίτλο «Βία στην οικογένεια και ψυχική υγεία» από τον δήμο Θεσσαλονίκης
Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024, στις 10.00 π.μ. στην Αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης 
Ημερίδα με τίτλο «Βία στην οικογένεια και ψυχική υγεία» από τον δήμο Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκη: Έρχεται τριήμερη Έκθεση για τους λάτρεις του αυτοκινήτου (ΦΩΤΟ)
Για τρεις ολόκληρες μέρες ο πολυχώρος της Helexpo θα φιλοξενήσει το event της φετινής άνοιξης για το αυτοκίνητο από τη VAG Comment
Θεσσαλονίκη: Έρχεται τριήμερη Έκθεση για τους λάτρεις του αυτοκινήτου (ΦΩΤΟ)
Άρης: Επιμένει για τελικό με κόσμο - «8.000 για κάθε ομάδα» ζητά ο Καυρπίδης
O Θόδωρος Καρυπίδης, ανέφερε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας πρέπει να γίνει -βάσει προκήρυξης- στο Πανθεσσαλικό και με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα.
Άρης: Επιμένει για τελικό με κόσμο - «8.000 για κάθε ομάδα» ζητά ο Καυρπίδης