Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αύριο η κηδεία του 14χρονου Μάριου - Ελεύθερος ο οδηγός, αρνείται ότι ήπιε

Tα επίσημα αποτέλεσμα του αλκοτέστ θα ανακοινωθούν σε διάστημα ενός μήνα, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ

Απέραντη θλίψη για τον  χαμό του 14χρονου, που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, ενώ έκανε ποδήλατο με τον δίδυμο αδελφό του και τους φίλους του.

Η κηδεία του 14χρονου Μάριου θα γίνει αύριο Σάββατο στις 5:00' το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Λαμία.

Ελεύθερος ο οδηγός

Σήμερα αργά το μεσημέρι ο 44χρονος οδηγός, Αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος χθες βράδυ μετά τη θανατηφόρα παράσυρση στον Καραβόμυλο συνελήφθη από αστυνομικούς του ΑΤ Στυλίδας, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Λαμίας.

Ο 44χρονος αφέθηκε ελεύθερος και σε βάρος του θα σχηματισθεί δικογραφία, αφού βγουν και τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστωθεί εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του 44χρονου τα επίσημα αποτέλεσμα του αλκοτέστ θα ανακοινωθούν σε διάστημα ενός μήνα, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

"Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη για το τροχαίο και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια. Ποτέ δεν ήθελε να προκαλέσει τόσο βαθύ πόνο τόσο την οικογένεια του άτυχου παιδιού όσο και στη δική του οικογένεια" ανέφερε η δικηγόρος του 44χρονου στο tvstar.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κασσελάκης: Μητσοτάκης και Καραμανλής δεμένοι χέρι - χέρι στη Συγκάλυψη των Τεμπών
Παρέμβαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσα από το στρατόπεδο, ενόψει της ομιλίας του πρωθυπουργού στη Βουλή
Κασσελάκης: Μητσοτάκης και Καραμανλής δεμένοι χέρι - χέρι στη Συγκάλυψη των Τεμπών