Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στις φλόγες η Αθήνα - 3 φωτιές μέσα σε λίγες ώρες (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Σε ύφεση αυτή την ώρα τα μέτωπα μετά την επέμβαση πολύ ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων και εναέριων μέσων

Σε ύφεση είναι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας οι δύο πυρκαγιές στον Μαραθώνα και στο Ζούμπερι.

Όπως έγινε γνωστό και οι δύο πυρκαγιές έχουν οριοθετηθεί από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, γεγονός που καθιστά πιο εύκολο το έργο της κατάσβεσης, ωστόσο παραμένουν όλες οι δυνάμεις, μέχρι να τεθούν υπό έλεγχο. Πάντως στο Ζούμπερι αποκαταστάθηκε πριν από λίγο η κυκλοφορία στους δρόμους όπου είχε διακοπεί νωρίτερα.

Στην συγκεκριμένη πυρκαγιά, καθαρά για προληπτικούς λόγους, απομακρύνθηκαν τα παιδιά από τις κατασκηνώσεις της περιοχής, χωρίς να υπάρξει άμεσος κίνδυνος και μεταφέρθηκαν στην παραλία, μέχρι να γίνει κατάσβεση.

Για τον λόγο αυτό μετέβη στο σημείο και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος μίλησε με τους υπευθύνους των κατασκηνώσεων και με τα παιδιά καθησυχάζοντας τους, ενώ για να νοιώθουν ακόμα πιο ασφαλείς, έδωσε εντολή και μετέβη από τη θάλασσα σκάφος του Λιμενικού και περιπολεί μπροστά στην παραλία.

Πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο

Λίγο μετά τις 5.30 μ.μ. ξέσπασε νέα πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο. Εκεί κατευθύνθηκαν άμεσα 20 οχήματα της Πυροσβεστικής με 45 πυροσβέστες, μια μηχανοκίνητη ομάδα ειδικών επιχειρήσεων και 2 υδροφόρες του Δήμου. Η Και αυτή η φωτιά ξέσπασε σε χαμηλή βλάστηση κοντά στα κοιμητήρια.

 

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=W1Z_tIO79Ws

 

fotia-pyrosvestiki

 

fotia-aeroplano

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Έτοιμος» για συνάντηση με Ζελένσκι δήλωσε ο Πούτιν
Αποκλειστικά και μόνο στο πλαίσιο του «τελευταίου σταδίου» των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στη Μόσχα και στο Κίεβο
Πόλεμος στην Ουκρανία: «Έτοιμος» για συνάντηση με Ζελένσκι δήλωσε ο Πούτιν
Φλωρίδης για Κωνσταντοπούλου: Υπέβαλε σε 7ετή δικαστικά βασανιστήρια θύματα βιασμού
Ο υπουργός Δικαιοσύνης αποκάλυψε ότι ο βιαστής-πελάτης της κυρίας Κωνσταντοπούλου αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου
Φλωρίδης για Κωνσταντοπούλου: Υπέβαλε σε 7ετή δικαστικά βασανιστήρια θύματα βιασμού