Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αυτοκίνητο έκανε ελιγμούς και έπεσε σε στάση λεωφορείων (ΦΩΤΟ)

Νεαρός οδηγός έπεσε σε στάση στην Αλεξανδρούπολη και στη συνέχεια έφυγε από το σημείο

Αναστατώθηκαν οι περίοικοι στην Παλαγία Αλεξανδρούπολης όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου στην πλατεία τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα στις 5:30 το πρωί ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου έκανε διάφορα "κόλπα" με το αυτοκίνητο του και σε κάποια στιγμή όπως ήταν αναμενόμενο έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στη στάση του λεωφορείου και να την καταστρέψει. 

Αφού αφού έλεγξε κατά πόσο χτυπήθηκε το αμάξι Opel Astra που οδηγούσε απομακρύνθηκε από το σημείο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Επί αρκετή ώρα πριν από τη σύγκρουση, ο οδηγός δοκίμαζε τις αντοχές του αυτοκινήτου κάνοντας "μπαντιλίκια" και δημιουργώντας ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

foto.jpg

Από την κατάσταση αυτή υποφέρουν στην κυριολεξία όσοι διαμένουν στην περιοχή καθώς πρόκειται για καθημερινό φαινόμενο. Οι κάτοικοι της Παλαγίας δηλώνουν αγανακτισμένοι. "Πεταγόμαστε μέσα στον ύπνο μας, τρομάζουμε από τη φασαρία που προκαλούν μέσα στη νύχτα τα μηχανάκια και τα αυτοκίνητα"

Πηγή: e-evros.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας
Ποιες ώρες θα είναι χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ σήμερα η Θεσσαλονίκη - Γιατί κάνουν στάση εργασίας οι εργαζόμενοι, τι απαντά η διοίκηση του Οργανισμού
Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί