Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Το συγκλονιστικό προαίσθημα του πιλότου από την τραγωδία στον Πόρο (VIDEO)

Τι δείχνουν οι έρευνες για τα αίτια της συντριβής του ελικοπτέρου

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο γιος του πιλότου που έχασε τη ζωή του στο μοιραίο δυστύχημα με τη πτώση του ελικοπτέρου στον Πόρο.

Ο Γρηγόρης Καρυστινός αποκάλυψε ότι πολλές φορές ο πατέρας του είχε αναφερθεί στο συγκεκριμένο ελικοδρόμιο, αλλά και στα καλώδια της ΔΕΗ και πόσο επικίνδυνα μπορεί να γίνουν, όπως αποδείχτηκε τελικά με τον πιο τραγικό τρόπο.

Ο πιλότος πίστευε ότι στο συγκεκριμένο σημείο θα γινόταν κάποιο σοβαρό ατύχημα και όπως είχε εκμυστηρευτεί στην οικογένειά του ότι τα καλώδια που τελικά μπλέχτηκε το ελικόπτερο «τον ανατρίχιαζαν».

Τα ίδια καλώδια που του στοίχισαν τη ζωή.

Μάλιστα το ελικοδρόμιο είναι ένα χωράφι και ο πιλότος έλεγε συνέχεια στον γιο του πόσο επικίνδυνο, καθώς δεν τηρεί τους κανόνες που προβλέπονται.

Τα ακριβή αίτια της πτώσης του ελικοπτέρου στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Γαλατά και στον Πόρο το μεσημέρι της Τρίτης, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο ο πιλότος και οι δύο Ρώσοι τουρίστες που επέβαιναν σε αυτό, αναμένεται να φέρει στο «φως» το πόρισμα της Επιτροπής Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων και Ασφαλείας Πτήσεων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το δυστύχημα οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος ή μηχανικό πρόβλημα.

Τα αποτελέσματα των ερευνών θα μεταβιβαστούν προς εκτίμηση και αξιολόγηση στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με την Επιτροπή Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων είναι πρώιμο το στάδιο της διερεύνησης των αιτιών και η διαδικασία είναι σε εξέλιξη.

Ωστόσο, πληροφορίες κάνουν λόγο για μηχανική βλάβη στο ελικόπτερο, το οποίο σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής, προσέκρουσε σε καλώδια της ΔΕΗ, ακολούθησε έκρηξη και μετά σημειώθηκε η συντριβή στη θάλασσα.

Πηγή: neaselida

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κασσελάκης: Έσβησε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά» (VIDEO)
Μπαίνοντας στο μαγαζί στη Θήβα τον περίμενε μια τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά του, που πάνω της είχε μπλε κεράκια με τον αριθμό 35
Κασσελάκης: Έσβησε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά» (VIDEO)