Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φονικό στην Καβάλα: Σκότωσε μάνα και γιο για μια θέση πάρκινγκ

Τραγωδία χθες το βράδυ στη Χρυσούπολη της Καβάλας

Απίστευτη τραγωδία εκτυλίχτηκε χθες, Πέμπτη 22 Αυγούστου, το βράδυ στη Χρυσούπολη της Καβάλας, όπου ένας 50χρονος σκότωσε δύο γείτονές του (μητέρα και γιο) έπειτα από λογομαχία για το σημείο στο οποίο είχε παρκάρει ένα από τα θύματα το φορτηγό του.

Συγκεκριμένα, η άτυχη γυναίκα, βγήκε από το σπίτι της να πετάξει τα σκουπίδια. Δευτερόλεπτα αργότερα, λογομαχούσε με τον φερόμενο ως δράστη του φονικού, μάλλον για το σημείο που είχε παρκάρει ο γιος της το φορτηγό του.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, αμέσως μετά η γυναίκα μαζί με τον γιο της πήγαν στο σπίτι του φερόμενου ως δράστη για να ζητήσουν εξηγήσεις και… εκεί έγινε το κακό.

Στην φωτογραφία φαίνεται το σπίτι που έχει αποκλείσει η αστυνομία αλλά και το φορτηγό που ανήκει στον 40χρονο που έπεσε επίσης νεκρός από τους πυροβολισμούς του δράστη και γείτονα του.

Ο φερόμενος ως δράστης που συνελήφθη και αρχικά κρατήθηκε στο ΑΤ Χρυσούπολης, φέρεται ότι πυροβόλησε και κατά ακόμη δύο γειτόνων του, που φέρονται να βγήκαν από το σπίτι τους για να δουν τι συμβαίνει. Ο φερόμενος ως δράστης, είναι σύμφωνα με πληροφορίες υπάλληλος του Δήμου Νέστου.

Πηγή: proininews.gr

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε ό,τι μας λέει ο Βελόπουλος και κάθε πολιτικός
«Αυτές τις ώρες είναι απαραίτητη η συνεργασία» Κράτους και Εκκλησίας είπε από το Δήλεσι πριν τη συνάντηση με Μητσοτάκη
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Δεν θα κάνουμε ό,τι μας λέει ο Βελόπουλος και κάθε πολιτικός
Κωνσταντίνος Τίκης: «Παιδί και παιχνίδι ήταν ανέκαθεν λέξεις που πήγαιναν μαζί»
Το 2ο Hoppy Festival έρχεται για ένα ΣΚ γεμάτο δράσεις και εκπλήξεις στο NOESIS και στη ΧΑΝΘ και ο Κωνσταντίνος Τίκης μάς δίνει μια γεύση από τι θα...
Κωνσταντίνος Τίκης: «Παιδί και παιχνίδι ήταν ανέκαθεν λέξεις που πήγαιναν μαζί»