Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο η Γιάννα Αγγελοπούλου

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στο επίκεντρο η συνεισφορά της Εκκλησίας στον αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία

Επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο πραγματοποίησε στις 14.30 σήμερα η επικεφαλής της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου.

«Σε αυτόν τον αγώνα, αλλά και στον αγώνα για τη διατήρηση της γλώσσας και της εθνικής μας ταυτότητας, η Εκκλησία έθεσε την ανεξίτηλη σφραγίδα της», δήλωσε η κ. Αγγελοπούλου, η οποία επισήμανε την ανάγκη συνεργασίας όλων των Ελλήνων «για να επανασυστηθεί η Ελλάδα στον σύγχρονο κόσμο».

Από την πλευρά του, ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, αφού εξέφρασε την ιδιαίτερη χαρά του για τη συνάντηση, η οποία σημειωτέον διήρκησε πλέον της μίας ώρας, ενημέρωσε την κ. Αγγελοπούλου για το σημαντικό έργο της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος και της πρότεινε να συναντηθεί με τον μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιο, ώστε σε πνεύμα συνεργασίας να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Εν κατακλείδι, η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικά θερμό κλίμα, ενώ θεωρείται πως αποτελεί την απαρχή μιας στενής συνεργασίας, η οποία θα αναδείξει την κομβική συνεισφορά της Εκκλησίας στον αγώνα για την εθνική ανεξαρτησία.

Νωρίτερα, την πόρτα της Αρχιεπισκοπής πέρασε ο νέος αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, ο ποίος κατά δήλωσή του ήθελε με την ανάληψη των καθηκόντων του να πάρει την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου. Καλή δύναμη στο έργο του, τού ευχήθηκε ο Μακαριώτατος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Εξαιρετικά απαιτητική επέμβαση διενεργήθηκε με επιτυχία σε ασθενή με σύνθετη παθολογία παγκρέατος
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη επιτυχία στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος – Η σύνθετη επέμβαση
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
«Θα θυμάμαι πάντα τη στήριξη μιας ολόκληρης χώρας, η οποία μας έφερε ξανά ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου» δήλωσε ο Αργεντινός σταρ
Το μήνυμα του Μέσι μετά τον τελικό: «Ο πόνος είναι τεράστιος, κρατάω όλα όσα πετύχαμε»
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε
Τι είπε για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός, κατά τη δευτερολογία του στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία δεν έκανε τη δουλειά της όπως έπρεπε