Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πολύνεκρο τροχαίο με 5 θύματα στην Αλεξανδρούπολη - Πώς έγινε

Ακόμη ένας βαριά τραυματίας στην Εντατική στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Θανατηφόρο τροχαίο με θύματα παράτυπους μετανάστες-πρόσφυγες σημειώθηκε περίπου στις 6.30 το απόγευμα, στην περιοχή των Λουτρών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, μεταξύ των πρώτων διακομισθέντων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, είναι πέντε νεκροί και ένας βαριά τραυματισμένος ο οποίος εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το δυστύχημα συνέβη όταν ο οδηγός βαν που μετέφερε, άγνωστο μέχρι στιγμής αριθμό ατόμων, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 14-19 άτομα, με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη, αντιλαμβανόμενος την παρουσία αστυνομικών έστριψε προς την περιοχή του Δέλτα του Έβρου.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εντός ρέματος. Η διακομιδή των επιβαινόντων στο αυτοκίνητο, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, συνεχίζεται μέχρι αυτή στιγμή.

https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=491841941617444

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κασσελάκης: Έσβησε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά» (VIDEO)
Μπαίνοντας στο μαγαζί στη Θήβα τον περίμενε μια τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά του, που πάνω της είχε μπλε κεράκια με τον αριθμό 35
Κασσελάκης: Έσβησε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά» (VIDEO)