Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βόλος: Κηδεύεται η 13χρονη που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ

Άφαντος παραμένει ο χειριστής του παιχνιδιού – Αναζητείται από τις Αρχές

Ο θάνατος της 13χρονης στο λούνα παρκ στη περιοχή του Αλμυρού Βόλου, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με την οικογένεια του θύματος να προσπαθεί ακόμη να καταλάβει τι συνέβη και σήμερα να καλείται να την αποχαιρετήσει.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, σήμερα θα γίνει η κηδεία του άτυχου κοριτσιού, αφού ολοκληρωθεί η νεκροψία-νεκροτομή στη Θεσσαλονίκη. Η 13χρονη εκσφενδονίστηκε από το «χαλί» σε άλλο παιχνίδι του λούνα παρκ, με αποτέλεσμα να πάθει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά κατάγματα.

 

Άφαντος ο χειριστής του παιχνιδιού

Αρχικά, μετά το δυστύχημα, η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ συνελήφθη και αφού αφέθηκε ελεύθερη, οι Αρχές άρχισαν να αναζητούν τον χειριστή του παιχνιδιού, αλλοδαπής καταγωγής, ο οποίος εξαφανίστηκε μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη. Όπως δήλωσε η ιδιοκτήτρια της εγκατάστασης, ο χειριστής είχε πανικοβληθεί, με τις Αρχές, σύμφωνα με το magnesianews, να εστιάζουν στις έρευνές τους, κατά το πόσο ήταν έμπειρος για να κάνει αυτή τη δουλειά και να ελέγχει αν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας.

Όπως είπε στην κατάθεσή της η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, έκανε την συγκεκριμένη δουλειά για επτά χρόνια μαζί της και δεν είχε προβλήματα. Ωστόσο, προκαλεί ανησυχία και ερωτηματικά το γεγονός ότι δεν έχει παρουσιαστεί ο ίδιος ακόμη στο τμήμα για να καταθέσει, με τις Αρχές να τον αναζητούν ακόμη.

Την ώρα που η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, δήλωνε την συμπόνια της στην οικογένεια της Σεράινας, η μεγάλη αδερφή της, η 16χρονη Ευαγγελία, την αποχαιρετούσε με ένα ποστάρισμα στο Facebook. Η 16χρονη αδερφή του θύματος, έβαλε στο προφίλ της μια πένθιμη κορδέλα και έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλό ταξίδι μικρή μου σ’ αγαπάω».

Συγκλονισμένος είναι και ο 18χρονος αδερφός τους, Παναγιώτης, αλλά και οι συμμαθητές της στο 1ο Γυμνάσιο Αλμυρού, όπου σε λίγες ημέρες θα πήγαινε στην β’ τάξη, όπως και οι συγγενείς της.

 

Σταθερή η κατάσταση υγείας του πατέρα της 13χρονης

Εν τω μεταξύ, ο πατέρας της 13χρονης κοπέλας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Στεφανιαία Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου. Ο πατέρας της αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του και στην είδηση του θανάτου της κόρης του δεν άντεξε. Ήταν το σοκ μεγάλο και η κατάσταση του κρίθηκε σοβαρή, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, αυτή είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία.

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποιος επιτέθηκε στον Παπακαλιάτη: «Κλέβει ιδέες, σκηνές, τώρα και… φωτογραφίες»
«Τώρα για τον δεύτερο κύκλο των επεισοδίων σου κλέβεις και τις promo φωτογραφίες της ταινίας; Τζήζας πια!»
Ποιος επιτέθηκε στον Παπακαλιάτη: «Κλέβει ιδέες, σκηνές, τώρα και… φωτογραφίες»
Κασσελάκης: Μητσοτάκης και Καραμανλής δεμένοι χέρι, χέρι στη συγκάλυψη των Τεμπών
Παρέμβαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσα από το στρατόπεδο, ενόψει της ομιλίας του πρωθυπουργού στη Βουλή
Κασσελάκης: Μητσοτάκης και Καραμανλής δεμένοι χέρι, χέρι στη συγκάλυψη των Τεμπών