Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επιδεινώθηκε η υγεία του πατέρα της 13χρονης που σκοτώθηκε στο λούνα παρκ

Κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του πατέρα της 13χρονης που σκοτώθηκε όταν εκσφενδονίστηκε από παιχνίδι του λούνα παρκ στον Αλμυρό Βόλου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα πληροφορίες της ιστοσελίδας taxydromos.gr, ο πατέρας της 13χρονης, που μετά την τραγωδία αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και νοσηλεύεται στη Στεφανιαία Μονάδα του Νοσοκομείου Βόλου, παρουσίασε σοβαρές αρρυθμίες και από τους γιατρούς κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να φτάσει στα ίχνη του χειριστή του παιχνιδιού από το Μπαγκλαντές που μετά την ανείπωτη τραγωδία έχει εξαφανιστεί.

Όπως δήλωσε η ιδιοκτήτρια του λούνα παρκ, ο χειριστής είχε πανικοβληθεί, με τις Αρχές, σύμφωνα με το magnesianews, να εστιάζουν στις έρευνές τους, κατά το πόσο ήταν έμπειρος για να κάνει αυτή τη δουλειά και να ελέγχει αν τηρούνται οι κανόνες ασφαλείας. Όπως είπε στην κατάθεσή της η ιδιοκτήτρια, έκανε την συγκεκριμένη δουλειά για επτά χρόνια μαζί της και δεν είχε προβλήματα.

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αλλαγή «πλεύσης» από το δήμο για το ξύλινο ντεκ στην Λ. Νίκης
Για εξοικονόμηση πόρων και επιτάχυνση της διαδικασίας, κάνει λόγο η διοίκηση Αγγελούδη – Σε συνεννόηση με την Περιφέρεια για ένταξη του έργου στο νέο...
Θεσσαλονίκη: Αλλαγή «πλεύσης» από το δήμο για το ξύλινο ντεκ στην Λ. Νίκης