Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σέρρες: Άγριο ξύλο σε εφοριακούς – Έκαναν έλεγχο σε γαμήλιο γλέντι (VIDEO)

Στο νοσοκομείο Σερρών με μώλωπες και διάσειση ο ένας από τους δύο εφοριακούς

Νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστές εφοριακούς σημειώθηκε στις Σέρρες, αυτή τη φορά σε χώρο που βρισκόταν σε εξέλιξη γαμήλιο γλέντι.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου εφοριακών σε πολυχώρο εκδηλώσεων στην Κερκίνη Σερρών το περασμένο Σάββατο, οι δύο υπάλληλοι δέχθηκαν επίθεση με αποτέλεσμα ένας εκ των δύο να καταλήξει στο νοσοκομείο. Όπως ενημερώνει ο γραμματέας του Συλλόγου Εφοριακών Σερρών Δημήτρη Σαϊτανούδη οι δύο εφοριακοί δεν γνώριζαν ότι ήταν σε εξέλιξη γαμήλιο γλέντι στον πολυχώρο.

«Κινήθηκαν διακριτικά προς την κουζίνα, ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη για την ταυτότητά τους και για τον έλεγχο. Εκείνος εξοργίστηκε, άρπαξε το μικρόφωνο και ενημέρωσε τους θαμώνες ότι ήρθε η εφορία και πως το κατάστημα θα σταματήσει το σερβίρισμα μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος. Βρίζοντας ήρθε πίσω στην κουζίνα. Τον ακολούθησαν 40 με 50 θαμώνες οι οποίοι άρχισαν να προπηλακίζουν τους εφοριακούς με την παρότρυνση του ιδιοκτήτη» αναφέρει μιλώντας στον Ελεύθερο Τύπο. Όπως υποστηρίζει, ο ένας από τους δύο εφοριακούς διακομίστηκε στο νοσοκομείο Σερρών με διάσειση και μώλωπες προσθέτοντας ότι «έχει και φωτογραφίες με το σκισμένο πουκάμισο και το κουρελιασμένο παντελόνι».

«Επρόκειτο για στοχευμένο έλεγχο που ήρθε από τα κεντρικά. Είχαμε άγριες καταστάσεις. Αρχικά υπήρχαν φραστικές επιθέσεις, ακολούθησε προπηλακισμός μέχρι και τα ρούχα έσκισαν στους συναδέλφους εφοριακούς. Ο ένας συνάδερφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκαν και μώλωπες και τραύματα,» δήλωσε ο κ. Σαϊνατούδης, μιλώντας στο Infonews24.

 

Τι λέει ο ιδιοκτήτης για τους εφοριακούς

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης του πολυχώρου ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξε ζήτημα άρνησης ελέγχου και ότι ο πατέρας του γαμπρού ζήτησε από τους εφοριακούς να αποχωρήσουν για να μην χαλάσει το γλέντι. Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη με τις κατηγορίες της αντίστασης και της παράνομης κατακράτησης.

Οι επιθέσεις σε εφοριακούς δεν έχουν τέλος. Ήταν στα τέλη Ιουλίου, όταν οδηγός φορτηγού μεταφορών επιτέθηκε σε κλιμάκιο εφοριακών, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο με τραύματα. Μάλιστα, η γυναίκα υπέστη ρήξη τυμπάνου.

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μέσα σε 2 μήνες κατασχέθηκαν 21.000 προϊόντα παρεμπορίου
Έγιναν 966 έλεγχοι σε λαϊκές αγορές σε Ξηροκρήνη, Κανάρη, Κλεάνθους, Σόλωνος και Βούλγαρη, όπως επίσης σε Νέα Παραλία και ιστορικό κέντρο
Θεσσαλονίκη: Μέσα σε 2 μήνες κατασχέθηκαν 21.000 προϊόντα παρεμπορίου