Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επίσκεψη πολιτικού διοικητή Αγίου Όρους στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Ο νέος πολιτικός διοικητής υπέβαλε τα σέβη του προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη

Επίσκεψη στην Έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου πραγματοποίησε, σήμερα, ο 'Αρχων Έξαρχος της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας, Αθανάσιος Μαρτίνος, ο οποίος πρόσφατα διορίσθηκε από την ελληνική κυβέρνηση ως νέος πολιτικός διοικητής του Αγίου Όρους.

Ο νέος πολιτικός διοικητής υπέβαλε τα σέβη του προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη και Επίσκοπο του Αγίου Όρους και ζήτησε την πατριαρχική ευλογία με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων του. Ο Παναγιώτατος, ο οποίος θα επισκεφθεί το 'Αγιον Όρος από τις 19 έως τις 22 Οκτωβρίου, ευχήθηκε στον νέο πολιτικό διοικητή «γόνιμη και καλλίκαρπη υπηρεσία, ως εκπρόσωπο της Ελληνικής Πολιτείας στον Ιερό 'Αθω, αρχαίο τμήμα της Κανονικής δικαιοδοσίας του Οικουμενικού Θρόνου».

Κατά τη συνάντησή του με τον Παναγιώτατο, ο κ. Μαρτίνος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Μαρίνα, τον Δρα Γεώργιο Πενέλη, ομότιμο καθηγητή πανεπιστημίου και τη σύζυγό του, καθώς και από τον Δρα Γρηγόριο Πενέλη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους