Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σέρρες: Ο αστυνομικός σκύλος Άτλας εντόπισε κρυμμένη ηρωίνη! (ΦΩΤΟ + VID)

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά από την αστυνομία στις Σέρρες και την Πιερία

Συνολικά 4 συλλήψεις για υποθέσεις ναρκωτικών έγινα από την αστυνομία της Κεντρικής Μακεδονίας σε περιοχές των Σερρών και της Πιερίας. Αναλυτικά, σε σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται:

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν χθες (10 Σεπτεμβρίου 2019) το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, δύο ημεδαπές σε ξεχωριστές περιπτώσεις, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ειδικότερα συνελήφθησαν:

• 68χρονη ημεδαπή, διότι σε έρευνα αγροκτήματος δίπλα στην οικία της, εντοπίσθηκαν με την συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, 2 συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 23 γραμμαρίων, τις οποίες είχε αποκρύψει η 68χρονη αντιλαμβανόμενη τον έλεγχο. Επίσης στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ.

• 63χρονη ημεδαπή διότι σε έρευνα της οικίας της, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητες ηρωίνης συνολικού βάρους 3 γραμμαρίων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Επίσης, συνελήφθησαν χθες (10 Σεπτεμβρίου 2019) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, δύο ημεδαποί ηλικίας 53 και 44 ετών, διότι σε έκταση ιδιοκτησίας του 53χρονου, διαπιστώθηκε να καλλιεργούν 17 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 1 μέτρου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Δείτε τις φωτογραφίες και το video που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία:

https://www.facebook.com/watch/?v=463756944210889

 

iroini_serres_2.jpg

 

iroini_serres_1.jpg

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρένο για Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε γεμάτο επιβάτες - Φωτιά κοντά στις γραμμές
Η αμαξοστοιχία IC54 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) παραμένει σταθμευμένη στον Σ.Σ Λειβαδιάς, λόγω πυρκαγιάς πλησίον των γραμμών
Τρένο για Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε γεμάτο επιβάτες - Φωτιά κοντά στις γραμμές