Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εγνατία Οδός: Θανατηφόρο τροχαίο με ένα νεκρό προς Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Κομοτηνής – Διέφυγε και αναζητείται ο διακινητής

Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες, οι τρεις εκ των οποίων σοβαρά, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, είναι ο απολογισμός της σύγκρουσης δύο αυτοκινήτων στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Κομοτηνής.

Το δυστύχημα συνέβη στη μία τα ξημερώματα της Πέμπτης, όταν ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στην Εγνατία με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη συγκρούστηκε άλλο όχημα που εκείνη την ώρα ετοιμαζόταν να μεταφέρει παράτυπους μετανάστες προς την ενδοχώρα.

Οι πρώτες μαρτυρίες έκαναν λόγο για «μακελειό» στην άσφαλτο. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και της Τροχαίας.

Ασθενοφόρα μετέφεραν τους τραυματίες στο Σισμανόγλειο, ενώ ο ένας εξ αυτών (πιο βαριά τραυματισμένος), μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τους τραυματίες οι τρεις (3) έχουν βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις (ο ένας σε πολύ δύσκολη κατάσταση), ενώ πέντε (5) άτομα έχουν πολλαπλά κατάγματα.

Οι ηλικίες τους είναι από 17 μέχρι 30 ετών. Από το σημείο διέφυγαν ο διακινητής και δύο παράτυποι μετανάστες οι οποίοι και αναζητούνται.

Πηγή: e-evros.gr

* Φωτογραφία αρχείου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
Πολύ σοβαρά χτυπήθηκε το ένα από τα πλοία και το έχει εγκαταλείψει το πλήρωμα – Οι πρώτες πληροφορίες
Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία έθεσε σήμερα συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ