Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Tο πιο αγαπημένο οινικό event της Θεσσαλονίκης κατεβαίνει Αθήνα

Wine Seminars στο ERGON House Athens από το MYCAVA

Το πρώτο foodie hotel στο κέντρο της Αθήνας υποδέχεται το πιο αγαπημένο οινικό event της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται φυσικά για το ERGON House στην οδό Μητροπόλεως που εγκαινιάζει μια σειρά από gastronomy experiences για το κοινό της Αθήνας. Πρώτος καλεσμένος, ο οινολόγος Στέλιος Δημητριάδης που μαζί με την ομάδα του MYCAVA μας ταξιδεύει στο Wine Lovers Course - Level 1.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε φίλους του κρασιού που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της οινογνωσίας, καθώς και στους πιο προχωρημένους οινόφιλους που θέλουν να φρεσκάρουν τις γνώσεις τους μέσα από σημειώσεις, εικόνες, βίντεο, γευστικούς συνδυασμούς, αλλά και οινικά παιχνίδια.

ergon1.jpeg

Εξασφαλίστε τη θέση σας στο πιο ενδιαφέρον οινικό ταξίδι της χρονιάς υπό τη καθοδήγηση του οινολόγου, Στέλιου Δημητριάδη, δοκιμάστε κρασιά από τον Παλιό και Νέο κόσμο και απολαύστε επιλεγμένα προϊόντα τοπικών παραγωγών από το deli του ERGON House.

Σκοπός του Wine Lovers Course είναι στο τέλος των σεμιναρίων οι συμμετέχοντες να είναι σε θέση να γνωρίζουν και να αξιολογούν σωστά τα διαφορετικά χαρακτηριστικά που έχει το κάθε κρασί, αλλά και πώς να πετυχαίνουν το ιδανικό food & wine pairing.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται 1 φορά την εβδομάδα, ημέρα Δευτέρα και ο κάθε κύκλος σεμιναρίων περιλαμβάνει 4 παρακολουθήσεις.

ERGON House Athens, Μητροπόλεως 23, Αθήνα 105 57
Τηλ. Επικοινωνίας MYCAVA: 2310 – 414921.

Αναλυτικά πληροφορίες για το σεμινάριο δείτε εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ