Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νεκρός 33χρονος λουόμενος σε παραλία της Θάσου

Τη ζωή τους έχασαν ακόμη δύο λουόμενοι σε παραλίες της Κρήτης και της Κέρκυρας

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες χθες (Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου), από τη θαλάσσια περιοχή Σκάλας Ποταμιάς της Θάσου, ένας 33χρονος αλλοδαπός.

Ο 33χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε  διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

Επίσης, χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, βραδινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή Κάτω Γουβιών Δήμου Χερσονήσου, 29χρονη αλλοδαπή. Η 29χρονη διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε  διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Τέλος, βραδινές ώρες χθες οι Λιμενικές Αρχές Κέρκυρας και Παλαιοκαστρίτσας ενημερώθηκαν για περιστατικό αγνοούμενου 71χρονου αλλοδαπού κολυμβητή στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας του Αγίου Γορδίου Παλαιοκαστρίτσας Κέρκυρας. Άμεσα για την περιοχή απέπλευσαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα  ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο ιδιωτικά σκάφη, καθώς και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης και η Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης των οποίων μέλη μετέβησαν στην περιοχή από ξηράς. Ο άνδρας εντοπίστηκε και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη δύτη, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ