Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρός τουρίστας στο μήνα μέλιτός του

Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σήμερα το πρωί

Σε τραγωδία εξελίχθηκε ο μήνας του μέλιτος για ένα ζευγάρι τουριστών που παραθέριζε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην περιοχή των Κάτω Γουβών Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, με μακάβριο τρόπο γράφτηκε ο επίλογος στις πολύωρες έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό ενός 35χρονου, που παρασύρθηκε από τα κύματα το απόγευμα του Σαββάτου. Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής, ανατολικότερα του σημείου απ’ όπου χάθηκε.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν στο cretalive.gr, τα δραματικά λεπτά που ο 35χρονος και η σύζυγός του άρχισαν να παλεύουν με την μανιασμένη θάλασσα για να κρατηθούν στη ζωή.

Όπως ανέφεραν, ο εκλιπών πιθανότατα χτύπησε σε κάποιο βράχο κι έχασε τις αισθήσεις του, τα νερά τον “πήραν” πιο μέσα κι από εκεί κι ύστερα ήταν αδύνατο να εντοπιστεί και να σωθεί.

Χτυπημένη στα βράχια, αλλά σαφέστατα πιο τυχερή, ήταν η σύζυγός του που γλίτωσε από θαύμα. Αφού κατάφερε να βγει στη στεριά, παρακολουθούσε με αγωνία τις προσπάθειες εντοπισμού του άνδρα της.

Πηγή: cretalive.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανδρουλάκης: Να αναπτυχθεί σωστά το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης
Σε συνάντηση με τη δήμαρχο Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου, συζήτησαν για την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης.
Ανδρουλάκης: Να αναπτυχθεί σωστά το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης
Πέλλα: Η Αλεξάνδρειος Ειρηνοδρομία έδωσε το έναυσμα για τον Μαραθώνιο
Εκδήλωση σήμερα το πρωί στον αρχαιολογικό χώρο Πέλλας - Η Ειρηνοδρομία θα έχει ως σημείο κατάληξης την παραλία της Θεσσαλονίκης το απόγευμα
Πέλλα: Η Αλεξάνδρειος Ειρηνοδρομία έδωσε το έναυσμα για τον Μαραθώνιο